KOM  OG  SE!

Filip møder Nathanael og siger til ham: »Ham, som Moses har skrevet om i loven, og ligeså profeterne, ham har vi mødt, Jesus, Josefs søn, fra Nazaret.« Nathanael spurgte: »Kan noget godt komme fra Nazaret?« Filip sagde til ham: »Kom og se!« Joh 1,45-46

En ofte overset gruppe som du har store muligheder for at fortælle om Jesus er mennesker fra din fortid, som du har mistet kontakten med.
Ikke mange gør en indsats for at opretholde forbindelsen med deres bekendte, når først de har forladt skolen, arbejdspladsen eller boligkvarteret. Selv venskaber, der var ret nære, har det med at gå i opløsning inden for et år eller to, efter at en af parterne er flyttet. Generelt sker der det, at jo ældre mennesker bliver, jo mindre alvorligt tager de bemærkninger som: "Vi holder forbindelsen ved lige, ikke?" Til sig selv siger de: "Det har jeg hørt så mange gange før, det er tomme ord:'

Karen havde deltaget i vores evangelisationskursus og blev ivrig efter at hjælpe andre.
Uden forudgående anledning besluttede hun en dag at ringe til en veninde, der hed Anna, som hun ikke havde set i tyve år. Den timing må have været Guds time, for det viste sig, at Annas mand lå for døden på hospitalet, og hun havde ingen, der kunne støtte hende i denne situation.
Karen var ked af det på venindens vegne, men samtidig glad for muligheden for at blive brugt af Gud til at vise dem begge kærlighed og opmuntring, hvilket hun gjorde af hele sit hjerte.
I løbet af den kommende tid kom hun og Anna igen til at stå hinanden meget nær, og Karen fik mulighed for at hjælpe Anna til at stole på Kristus. Selvom Annas mand døde inden for et par uger, havde hun fået et nyt håb om at se ham igen i himlen. Kort efter blev Anna døbt.
Det hele var begyndt med et telefonopkald til en gammel veninde.

Hvem kan du ringe til?
Hvilken adresse skal du finde frem, så du kan sende et menneske en opmuntrende hilsen og genetablere et gammelt venskab. Selvom du ikke længere ved, hvor vedkommende bor, kan en smule opfindsomhed og et par telefonopkald sædvanligvis fremskaffe den nødvendige information.
Ring til dem af nysgerrighed eller for sjovs skyld.
Men bed Jesus om, at du undervejs må få mulighed for at indflette nogle ord om den forandring, Gud har virket i dit liv. De vil sandsynligvis være mere interesserede, end du havde ventet.

Vi her på Bibel-skolen har med meget stor succes prøvet denne metode og jeg vil meget opfordre dig til at gøre det samme!Se mere om dette emne og mange, mange andre meget interessante kristne emner. Også emner du normalt ikke hører om på
  www.bibel-skolen.com