Nyheder

Kampen mellem Kristus og SatanKampen mellem Kristus og Satan
PuselspilUnder Test Din Viden Pil Forskelligt har vi igen forsøgt at lave noget der gør det mere interessant at teste sin bibel viden. Efterhånden som du besvare 7spørgsmålene rigtig, bliver et puslespillet samlet. Hvis du svare alle spørgsmålene rigtig, så få du samlet hele puslespillet.
Guds natur

Først vil jeg gerne sige et MEGET STORT TAK til de mange tusinde (ca. 100 om dagen) der besøger Bibel-Skolens hjemmesider. Det er helt klart oprigtige og søgende personer.
Vi håber i kan lukker øjnene for de alt for mange grammatiske, stave og taste fejl samt den mangelfulde tegnsætning, men lader det sande bibelske budskab være det væsentlige.
Esther og jeg forsøger hele tiden, så godt som vi nu kan ved Guds hjælp og ved hjælp af de forskellige hjælpemidler der er, at der skal være så få fejl som mulig, men det er ikke det Herren specielt har givet os evner til. Vi har flere gange forsøgt at få læst korrektur på teksterne, men det har ikke været nogen succes.

I tidens løb har Bibel-Skolen gennem Forlaget Rens udgivet nogle hefter om forskellige kristne emner. De fleste af disse kan også ses og downloades fra Bibel-Skolens hjemmeside. Mange af disse hefter er udsolgt, men vi har stadig nogle enkelte eksemplarer af nogle af dem. Du kan se en liste over dem vi stadig har nogle af på http://www.bibel-skolen.com/gamle-titler.htm

Under Kommentarer kan du finde en meget omfattende BibelHåndbog med over 75 studier af kristne emner, hvor du først og fremmest få adskillige henvisninger til Biblen.
Hvis du ønsker det kan du printe hele denne håndbog ud eller du kan downloade den til din computer.
s/h til faveUnder Test Din Viden Pil Forskelligt har vi igen forsøgt at lave noget der gør det mere interessant at teste sin bibel viden. Vi har sat et sort / hvidt billede ind ved en gruppe af syv spørgsmål, når du svarer rigtig på spørgsmålet bliver en del af billedet farvet.
Puslespil

Du har nu muligheden for at samle puslespil på computeren. Der er ca. 350 forskellige puslespil i 6 forskellige kategorier, som du kan vælge mellem. Du kan vælge mellem 4 forskellige sværhedsgrader, så der er noget for alle interesserede.

Under Film & MP3, vil jeg meget anbefale dig at se nærmere på de mange studiefilm vi har lavet, her kan du på ca. 10 minutter høre og se et kristent emne!
Under BLANDET, vil jeg gerne gøre dig opmærksom på DONER bjælken. Det er gratis at bruge Bibel-Skolen og at downloade alle de studier, test din bibel viden, studie film og mp3 studier, alt dette er gratis for dig og det ønsker vi at det fortsat skal være. Men da vi ikke får støtte eller tilskud fra et trossamfund, organisation eller andre og kun har en almindelig folkepension er vi afhængig af din støtte til de udgifter der er ved at have disse ting på nettet. Selv et mindre beløb vil være meget velkommen!
Jeg vil  MEGET opfordrer dig til at besøge en underafdeling af Bibel-Skolen, hvor det kun er klimaet der er tale om. Adressen er http://www.klimaet.com 
Jeg er helt sikker på at her er mange ting angående de klimaændringer der allerede er sket og de der vil ske, som du ikke har tænkt på. Jeg tror også at du vil blive meget overrasket over hvad Herren Den Almægtige, der er den eneste, som kan forudsige hvad fremtiden vil bringe, siger om klimaet i Biblen!
Her har du mulighed for at købe en dvd der spiller i over tre timer som fortæller meget indgående om dette.
SkrivebordNy skrivebords baggrund.
En af Bibel-Skolens dygtige medarbejdere har lavet en helt fantastisk let og utrolig flot mulighed for at friske din computer op, med en ny skrivebords baggrund. Du kan vælge mellem over 600 forskellige motiver af natur, dyr og flere andre ting! Hvis ikke du synes om den du har valgt er det MEGET let at skifte til en ny.

Her er lidt statistik, fra Bibel-Skolen.

Der er over 6.000 sider af studier, emner, test din bibelviden og meget mere.
Disse sider, er bundet sammen med hinanden og med menusystemet, med over 100.000 links.
Hver måned er der, i gennemsnit, over 3.000 forskellige, som besøger Bibel-Skolens hjemmesider.
Disse 3.000 har til sammen, i gennemsnit, over 150.000 successfulde requests pr måned.

  Det Ny Babylon er en af de mest aktuelle bøger som nu frit kan downloades fra Bibel-skolen!
Ved at følge linket kan du få meget mere at vide om denne fantastiske bog!

Download og læs den, hvis du tør! Det er IKKE en bog for børn eller personer med sarte nerver!